joi, 18 noiembrie 2010

CURTEA CONSTUTUȚIONALĂ A LEGALIZAT CURVĂRĂSEALA POLITICĂ , NETEZIND DRUMUL SPRE DICTATURĂ!

17 noiembrie 2010 este o zi neagră pentru parlamentarismul românesc: o parte dintre judecătorii Curţii Constituţionale au decis că migraţia politică este legală. Decizia luată miercuri de Curtea Constituţională reduce la zero mijloacele de exprimare ale Opoziţiei şi încalcă voinţa unei părţi însemnate a electoratului. Primul act de dictatură va fi consumat în Camera Deputaţilor.

Curtea Constituţională a decis, cu majoritate de voturi (adică doar o parte, maxim cinci judecători din nouă, s-au pronunţat), că deputaţii care în timpul unei legislaturi părăsesc partidul sub culorile căruia au candidat în alegeri se pot constitui în grupuri parlamentare cu drepturi similare grupurilor parlamentare rezultate din alegeri. De asemenea reprezentanţii acestor noi grupuri parlamentare pot obţine posturi în conducerea Camerei, în conducerea comisiilor de specialitate etc. Practic, se poate spune că judecătorii Curţii Constituţionale au LEGALIZAT astfel migraţia politică parlamentară.

SURSA :http://www.sursadestiri.ro/migratia-politica-a-fost-legalizata-drumul-spre-dictatura-are-unda-verde-s582690561.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu