luni, 22 noiembrie 2010

HAL DE MINISTRU AL APĂRĂRII...

În acest week-end, ministrul apărării g.o. a fost şi politicianul g.o.. Astfel, din calitatea de preşedinte executiv al UNPR, el a participat la şedinţa PDL Bucureşti. Aici, el a susţinut-o pe Elena Udrea, la candidatura pentru şefia acestei organizaţii. g.o. a susţinut că Udrea “este un lider competent, tânăr, cu viziune, care, în calitate de ministru, se numără printre cei mai muncitori, eficienţi şi seriorioşi oameni”.

“Doamna ministru se numără printre cei mai serioşi, eficienţi, muncitori şi perseverenţi oameni pe care i-am întâlnit. Indiferent de ce spun ziarele, contează faptele. Vă spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită”, a arătat g.o..

Şi cum nu putea rata momentul “să se pună bine cu stăpânirea”, g.o. a vorbit participanţilor despre proiectele comune ale ministerelor Apărării şi Dezvoltării. Ambele ministere au drept scop “asigurarea de locuinţe pentru tineri şi pentru cei săraci” (sic!).

El a mai spus că “Guvernul Boc se bate pentru a depăşi perioada de criză şi a arătat că UNPR rămâne partener de coaliţie”.

Potrivit lui g.o., alegerea Elenei Udrea la conducerea organizaţiei PDL Bucureşti este un semnal de reformă şi consolidare politică la nivelul Capitalei.

“Ca preşedinte executiv al UNPR, vă asigur că vom fi parteneri serioşi la guvernare şi vă asigur şi partereri serioşi la Capitală”, a mai spus g.o..

Aşadar, dacă nu ştiaţi, acum aţi aflat din chiar spusele lui g.o., cam cum stă treaba cu “susţinerea armatei” din partea lui …

sursa MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu