marți, 25 ianuarie 2011

Boc şi Oprea acţionaţi în judecată penal pentru prezentare cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului

Diana Tuşa, deputat de Brăila a depus marţi 25 ianuarie la Parchetul general plângere penală împotriva lui Emil Boc şi Gabriel Oprea.

Motivarea acţiunii estesăvârşirea de către cei doi a infracţiunii de prezentare, cu rea-credinţă, de date inexacte Parlamentului, cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului, faptă săvârşită în calitate de membru al Guvernului, în exerciţiul funcţiunii, infracţiune prevazută şi pedepsită de art. 8, alin 1, lit b din Legea nr.115 din 28 iunie 1999 privind responsabilitatea ministerială.

Diana Tuşa îi reprezintă în calitate de deputat pe pensionarii militari din Brăila, localitate unde din zece unităţi militare mai funcţionează doar Brigada 10 Geniu şi vreo trei unităţi de marină subordonate serviciului fluvial. Ca urmare a procesului de restructurare a Armatei României numărul pensionarilor militari din Brăila este extrem de mare. Tuşa apreciază că la fel de mare este şi numărul dramelor începute odată cu recalcularea pensiilor militare.

textul plângerii : http://militar.infomondo.ro/wp-content/uploads/2011/01/Textul-integral-al-pl%C3%A2ngerii-penale.pdf

Întreaga mea apreciere ! Lucrurile se miscă ...

Sunt totusi plin de ciuda ca nu pot vorbi in acelasi mod si la adresa ANCMRR unde cotizez de ceva ani...

zile mai bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu