miercuri, 19 ianuarie 2011

O MARE DEZAMAGIRE

Am asteptat cu deosebit interes declaratiile de presa ale celui care, momentan si cred eu nemeritat, detine functia de ministru al apararii nationale. In afara de atacuri, la adreasa opozantilor politici, si de linguseli si multumiri,  ca pe timpul lui Ceausescu, la adresa stapanilor lui actuali, Basescu si Boc, nu am auzit decat MINCIUNI si DEZINFORMARI. Nu mai ramanea sa spuna decat ca noi asistatii militari, conform legii 263/2010 nu meritam nimic de la acest stat care se zbate sa aduca numai bunastare intregului popor. As dori ca domnul ministru, personal sau prin cei pusi sa urmareasca activitatea acestui blog, sa raspunda la 2 intrebari:
1. Sa ne explice ce inseamna militar cu cariera completa si in ce lege sau legi a gasit dansul aceasta expresie.
2. Sa ne spuna daca legea de aparare a popolatiei mai este in vigoare si cum considera ca va mai putea ordona mobilizarea, cand nu mai exista cadre militare in rezerva, atata timp cat ni se ia dreptul la gradul nostru militar.

PS. Pentru toti cei care doresc sa faca comentarii la acest articol sau oricare altul va informez ca acest lucru este posibil si ca anonim daca nu exista curajul raspunderii si al opiniilor proprii. Pentru cei care doresc sa fie publicisti pe acest blog, va rog introduceti adresa dumneavoastra de @gmail si va asigur, ca in limita posibilitatilor, tehnice, veti primi autorizare de publicare. Astept cu interes cereri din partea colegilor de la toate filiale din tara dar si de la A.N.C.M.R.R. Bucuresti , M.Ap.N. sau alte institutii interesate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu