joi, 27 ianuarie 2011

Guşă, către pensionarii militari: Aţi mâncat la popotă, aţi furat din banii statului român

Cozmin Guşă a avut un schimb dur de replici, în cadrul emisiunii Realitatea te priveşte, de la Realitatea TV, cu doi pensionari militari. "Sunteţi nişte privilegiaţi care nu aţi făcut nimic tot timpul", le-a spus Guşă.

Guşă către pensionarii militari: Aţi mâncat la popotă, aţi furat din banii statului român

Cozmin Guşă le reproşează pensionarilor militari că nu au fost solidari cu cei afectaţi de tăieri anul trecut: "Dacă veneaţi în ajutorul categoriilor profesionale care au creat valoare în România, care au fost defavorizate anul trecut, v-aş fi apreciat foarte mult. V-aţi apucat să zbieraţi acum că doar drepturile dumneavoastră sunt afectate. Situaţia în România este prea disperată ca să mai accept populisme din astea".

"Armata iese în stradă numai la ordin", a spus un colonel în rezervă. Guţă a replicat: "Lăsaţi-mă în pace cu armata. De ce ne-aţi apărat? Nu aţi creat nimic, aţi fost nişte obedienţi ai sistemului şi luaţi pensii de 800 şi de 1000 de euro. Vă rog frumos, fiţi moderaţi".

"Nu mai jigni! Eşti un nesimţit la fel ca şi cei din guvernele astea", a spus Adrian Hozoc, colonel în rezervă.

"Sunteţi nişte privilegiaţi care nu aţi făcut nimic tot timpul. Aţi mâncat la popotă, aţi furat din banii statului român. Am făcut armata şi ştiu. Nu aţi apărat România de nimeni. Aţi slujit conducătorul mereu. Nu v-aţi pus problema că trebuie să scăpaţi România de Ceauşescu? Aveţi o pensie de 1000 de euro şi strigaţi doar când vă pasă. Sunteţi o castă care aţi influenţat puterea tot timpul şi nu doresc să accept asemenea privilegii", a încheiat Guşă.

...Ups ! Dacă ziceti ca l-ați dovedit KGB-ist !?

2 comentarii:

  1. Ce poti sa ceri de la un oportunist politic? Ce poti sa ceri de la cel care isi ia ca stapan pe cel care-l plateste mai bine? In concluzie o alta javra ordinara.

    RăspundețiȘtergere
  2. domnul gusa are perfecta dreptate li se rupe tovarasilor pensionari de situatia tarii ei stiu doar un lucru vor bani cati mai multi.De unde insa nu/i intereseaza

    RăspundețiȘtergere