luni, 28 martie 2011

CA-N CARACAL

1. Liderul taximetriştilor din Caracal ameninţă că îşi dă foc în faţa primăriei.
onstantin Hristescu, taximetristul din Caracal care a acuzat un poliţist din localitate de abuz în serviciu, după ce i-ar fi luat, spune el, ilegal casa de marcat din propriul autoturism, după ce i-a fost suspendată autorizaţia, ameninţă că în data de 30 martie va demasca abuzurile din Primărie şi Poliţie după care îşi va da foc în faţa autorităţilor.
Taximetristul a depus săptămâna trecută actele necesare la Primărie şi Poliţie pentru a-l autoriza să organizeze un protest în data de 30 martie. Acesta intenţionează să protesteze în faţa Primăriei din Caracal, însă dacă nu i se vor asculta doleanţele ameninţă că îşi va da foc.

„Vreau să iau cu mine portavocea şi să audă toată lumea de abuzurile care se fac în Primărie şi Poliţie şi, dacă nu se va face dreptate, torn pe mine benzină şi îmi dau foc”, susţine liderul taximetriştilor din Caracal.


2. Dalmațienii UNPR-işti au plantat arbori în parcul din Caracal
Peste 200 de arbori au fost plantaţi sâmbătă, în parcul central din municipiul Caracal, de către membrii organizaţiei UNPR.Preşedintele UNPR Jenel Copilău, alături de vicepreşedintele Mitel Niculescu şi membrii organizaţiei de la Caracal au dat tonul acţiunii de plantare de arbori şi arbuşti, acestora alăturându-se câţiva zeci de voluntari care au împânzit parcul. ,,Înarmaţi” cu cazmale şi găleţi de apă, UNPR-iştii au început amenajarea, Caracalul acesta, într-adevăr, fiind unul dintre oraşele care au nevoie de mai multă verdeață.

2 comentarii:

  1. FELICITARI PENTRU INITIATIVA! VA ROG SA-L CONTACTATI SI PE NEPOTUL MEU MIHAI GHIURKA DIN BOLD SA PLANTEZE SI IN CINSTEA MEA REBUSIST LA ALUTUS DIN CARACAL UN BRADULETZ VIZAVI DE STATUIA CERES ...
    STOPSY

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare drag domnule camarad STOPS ! Cel supranumit NENEA va fi ,,forțat,, să se execute .

    RăspundețiȘtergere