miercuri, 23 martie 2011

Germania îşi retrage navele de sub comandamentul NATO

Germania a decis azi să suspende participarea navelor sale de război la operaţiunile NATO din Marea Mediterană pentru a nu participa la controlul embargoului asupra armelor cu destinaţia Libia, informează HotNews.
"NATO a decis un embargo asupra armelor împotriva Libiei, care are şi consecinţe concrete, traductibile printr-o eventuală recurgere la arme. Germania nu va participa la aceasta", a argumentat un purtător de cuvânt al Ministerului german al Apărarii.
"Ministerul a decis marţi să plaseze cele două fregate şi alte două nave aflate în Marea Medietrană sub comandament naţional", a adăugat el.
NATO a acceptat să-şi asume responsabilitatea pentru aplicarea embargoului asupra armelor destinate Libiei, atribuind nave şi avioane acestei misiuni, iar cei 28 de ambasadori ratificând astfel planuri militare pentru participarea la zona de interdicţie aeriană .
sursa :
http://www.gdo.ro/Ultima%20ora/2011-03-23/Germania+isi+retrage+navele+de+sub+comandamentul+NATO
P.S. Așadar, e vorba de Germania nu de România...Președintele țării zice că nu avem ce face ,,securitatea țării are un preț,, !? Ups ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu