vineri, 11 martie 2011

M.Ap.N. a oficializat escrocheria?

M.Ap.N. a oficializat escrocheria?


Mi-a parvenit pe net un document trimis tribunalului Vâlcea de cãtre “Direcţia pentru Relaţii cu Parlamentul şi Asistenţã Juridicã” din M.Ap.N. Are numãrul A69 (sau A169? sau 4169? depinde cum se citeşte A/69) din 03.03.2011. Din textul documentului, înţeleg cã nişte pensionari militari s-au adresat acelui tribunal şi au chemat în judecatã Casa de Pensii Sectorialã de pe lângã MApN, contestând noile decizii de pensii. Prin documentul respectiv, MApN aduce la cunoştinţã tribunalului din Vâlcea cã acea Casã de Pensii Sectorialã nu existã şi explicã şi de ce nu existã. In acest context, MApN solicitã tribunalului din Vâlcea sã cearã reclamanţilor care au intentat acţiunea în instanţã sã specifice pe cine vor, de fapt, sã cheme în judecatã, precizând cã deciziile de pensie au fost elaborate de Direcţia Financiar-Contabilã a MApN, iar aceastã Direcţie nu are personalitate juridicã şi, deci, nu poate fi parte în proces.

Ca şi în cazul doctorului în ştiinţe juridice premier, care a emanat cel mai mare numãr de acte care încalcã legile, din istoria acestei ţãri, şi în cazul doctorului în ştiinţe juridice ajuns ministru al apãrãrii avem de a face cu acte de escrocherie pe care încearcã sã le impunã cu anasâna. Cum altminteri se poate interpreta faptul cã, deşi, pe 03.03.2011, Casa de Pensii Sectorialã de pe lângã MApN nu existã, eu, şi nu numai eu, am primit decizia de pensie, în ianuarie 2011, în plic pe care este inscripţionat mare?

MINISTERUL APARARII NATIONALE

CASA DE PENSII SECTORIALA

Si ce surprize ne mai pregãteşte generalul magistrat doctor în ştiinţe juridice? Oare, contestaţiile pe care le-am fãcut la adresa acelor decizii care ne înjumãtãţeau ilegal pensiile, contestaţii la care nimeni nu catadicseşte sã ne rãspundã în nici un fel, cã de rãspuns în termenul prevãzut de legi nici nu se mai pune problema în România, or fi luate în seamã de cineva? Si or avea vreo valoare juridicã? Sau au fost trimise spre dreaptã judecatã la … Casa de Pensii Sectorialã de pe lângã M.Ap.N.? Sau ne lasã sã dormim în suc propriu, ne dau pensiile de care n-au reuşit sã ne jecmãneascã decât parţial, iar în 2012 ne jupoaie de vii în virtutea acelei prevederi din OUG 1/2011 care, probabil, nu a fost întâmplãtor introdusã acolo, luându-ne tot ce s-au vãzut nevoiţi sã ne înapoieze atunci când au fost “prinşi cu raţa-n gurã”?

De la nişte escroci te poţi aştepta la orice.

P.S. Pentru Toma Necredinciosu şi pentru fraţii lui mai mici care bântuie pe net: Documentul menţionat este semnat “NICU MARIAN-CONSILIER JURIDIC DELEGAT” şi are ştampila D.R.P.A.J. din M.Ap.N. Iar dacã este adevãrat cã Direcţia Financiar-Contabilã are personalitate juridicã, aşa cum susţine un frate de-al lui Toma Necredinciosu, înseamnã cã avem de a face cu o dublã escrocheri

sursa :http://www.altfel.info/observator/1376-mapn-a-oficializat-excrocheria.html

PS Mare-i grădina Ta Doamne !Și ce mult din ea ocupă această penibilă directie financiar contabilă a meanepe-ului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu