vineri, 4 martie 2011

REALITATEA CARACALEANĂ- Conducerea PNL Olt îl susţine pe Şerban Cernat la Primăria Caracal

La întâlnirea zonală care a avut loc la sediul PNL Caracal, dintre liderii liberali din judeţ, conducerea organizaţiei judeţene PNL, a decis, la unison, sprijinul pentru candidatura preşedintelui PNL Caracal, Şerban Cernat la alegerile pentru primar din 2012. Preşedintele PNL Olt Ioan Ciugulea şi deputatul Gigel Ştirbu au motivat decizia prin simplul fapt că liderul liberalilor caracaleni are mari şanse la alegerile pentru primăria Caracal, având în vedere şi ultimele sondaje de opinie care l-au desemnat pe Şerban Cernat favorit la funcţia de primar. „Îl voi susţine personal pe Şerban Cernat la alegerile locale din 2012, pentru că are mari şanse la primărie, voi veni personal la Caracal şi am să-l susţin. Ar fi păcat să piardă această ocazie de a candida, mai ales în această perioadă când PNL este pe val. Şi are o mare şansă pe care trebuie să o fructifice, ca să nu-i pară rău mai târziu dacă nu face acest pas”, ne-a declarat deputatul Gigel Ştirbu. La această întâlnire zonală dintre preşedinţii de organizaţii din judeţ, primari , viceprimari, consilieri, biroul organizaţiei PNL Caracal şi biroul judeţean PNL, preşedintele liberalilor caracaleni, Şerban Cernat a pus şi problema organizaţiei PSD de la Caracal, cu care nu are afinităţi, exprimându-şi clar punctul de vedere şi acela ca PNL să nu candideze pe liste comune cu cei de la PSD la alegerile pentru primăria Caracal, pentru a nu dezamăgi electoratul liberal caracalean, dar şi pentru faptul că o candidatură pe liste comune cu cei de la PSD nu fac bine organizaţiei PNL Caracal. Şi preşedintele PNL Olt Ioan Ciugulea a fost de acord cu decizia lui Şerban Cernat, propunându-i acestuia să facă în aşa fel încât organizaţia PNL Caracal să aibă de câştigat la alegerile viitoare, chiar dacă asta înseamnă să nu candideze pe liste comune cu cei de la PSD Caracal.

SURSA :http://www.olt-news.ro/stiri/politica/conducerea-pnl-olt-il-sustine-pe-serban-cernat-la-primaria-caracal/

PS Dilema : dacă domn premar , deja fost pesedist, și care, până acum, lupta braț la braț cu penelistștii Cernat & comp, să vâre bunăstarea în cășile caracalenilor, d-acu, odată trecut în tabăra uneperistă se va conflictua, și-n fața și-n spatele ușilor consiliului, și cu această posibilă candidatură penelistă, cum rămâne cu bunăstarea noastră ?!

Așadar,în curând, peste Caracal, după ceața groasă, gâfâitoare, tip consiliul lui aia a măsii, s-așterne SMOGUL politic...Împuțită situație !
N-o fi mai bine s-o punem de niscaiva alegeri anticipate ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu