vineri, 4 martie 2011

Gheorghe Anghel, candidat la primăria Caracal din partea UNPR

Wed, 02 Mar 2011 04:37:31 GMT Conform unor surse din interiorul UNPR Bucureşti, primarul Gheorghe Anghel s-a întâlnit zilele acestea cu preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naţionale pentru a bate palma în vederea unei susţineri la viitoarele alegeri locale din 2012. Înţelegerea dintre edilul caracalean şi preşedintele UNPR prevede ca primul să susţină partidul în toată această perioadă, în schimbul acordării unui sprijin financiar municipiului Caracal, cum ar fi obţinerea unor fonduri pentru sistemul centralizat de căldură sau alte proiecte ale municipiului care nu au fost finalizate. În urma acestei înţelegeri, primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel va candida la alegerile locale din 2012 din partea UNPR, această înţelegere fiind deja stabilită în proporţie de 99%. Tot în această înţelegere s-a stabilit ca şi oamenii care-l susţin pe edilul caracalean să sprijine UNPR în alegeri, aceştia urmând şi ei a se afilia politic partidului surogat. Întrebat despre această înţelegere, primarul Gheorghe Anghel nu a negat, dar nici nu a vrut să dea mai multe detalii, promiţându-ne că în maximum o săptămână va ieşi public şi va face precizări. Însă ne-a asigurat că va face o mişcare politică fără precedent, în interesul localităţii şi al caracalenilor, pentru a nu mai exista ambiguităţi în ceea ce priveşte sprijinul său politic. Se pare că PSD Olt, în urma acestei înţelegeri a primarului Gheorghe Anghel, încă vicepreşedinte PSD Olt, va primi o lovitură de imagine, cât şi politică, care îi va costa enorm la alegerile din 2012. Aşteptăm cu viu interes următoarea perioadă, care se anunţă vulcanică din punct de vedere politic în judeţul Olt, când se pare că mai mulţi lideri PSD vor emigra în UNPR, de unde să încerce, credem noi cu mari şanse, să mai ţină PSD-ul încă câţiva ani în Opoziţie.
Steriu negociază transferarea lui Frunzulică şi a lui Iordache la UNPR

Wed, 02 Mar 2011 04:37:30 GMT Surse din cadrul UNPR dau ca sigură transferarea a doi deputaţi social-democraţi la această formaţiune politică. Se pare că parlamentari în cauză îşi vor anunţa în scurt timp demisia din PSD sătui de situaţia de la Olt şi de modul cum actualul lider al organizaţiei judeţene înţelege să conducă structura teritorială a principalului partid de Opoziţie. Deputatul Valeriu Steriu, vicepreşedintele UNPR pare să calce pe urmele colegului său de la PDL, Marin Bobeş, şi să devină impresar, el negociind trecerea la această formaţiune politică nu doar a unor edili ci şi a doi dintre parlamentari: Doru Frunzulică şi Florin Iordache. Dacă informaţiile noastre se vor adeveri, UNPR va deveni formaţiunea politică din Olt cel mai bine reprezentată la nivel Parlamentar. PSD Olt ar rămâne, dacă informaţiile se vor concretiza, cu doar doi parlamentari din şase câte au obţinut la scrutinul din 2008: senatorii Ion Toma şi Dan Şova, npierzându-i întimpul scurs pe toţi cei patru deputaţi, unul în favoarea PDL iar restul de trei în favoarea UNPR.
www.olt-news.ro

Dupa discutiile purtate saptamana trecuta la Bucuresti intre reprezentantii UNPR si PDL Olt, postul de subprefect va reveni celor de la UNPR. Asadar, Jenel Copilau il va înlocui pe actualul subprefect de Olt, Virgil Panduru.
În momentul în care Copilău, preşedintele UNPR Olt, va fi numit în funcţia de subprefect, locul său va fi luat de deputatul Nicolae Stan. Deputatul de pe Colegiul de Nord, poreclit şi „Bulă”, a acceptat în cele din urmă să preia funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene de la UNPR Olt.

PS Adicătelea, ținând cont de nefireasca relație UNPR-PDL,domnul ec Anghel, premar of Caracal, va s-o pună de una, mai mare sau mai mică, alături de consilierii pedeliști ?! De ce oare i-o suporta pământul ăsta pe toți, măi fraților ? Politică de doi gologani...

2 comentarii:

  1. Administratore mai usor cu pozitia asta contra UNPR. La felul cum merge asociatia(aviatorilor!), te vad facand campanie pentru Anghel "nemuritorul" si Anghel "fotbalistu".Si, cine stie, poate intri in politica "de doi gologani" si te pricopsesti cu un oscior de ros,pentru un numar de ani. Asa ca "ciocu mic" !

    RăspundețiȘtergere
  2. Distinsului ANONIM :
    Puneți etichete greșite ! Nu am nimic personal cu UNPR ( să fie sănătos partidul ăsta anonim , atrofiat și greu de descifrat !), cu atât mai puțin cu Anghel ...Cât privește posibilitatea ca eu să intru în politică, mai ales pentru a-l sprijini pe ,,nemuritorul,, sunteți departe de adevăr !
    V-aș ruga , totuși, să traduceți mai clar expresia ,,la cum merge asociația (aviatorilor )...,, !Zile mai inspirate !

    RăspundețiȘtergere