miercuri, 30 martie 2011

REVOLTĂTOR ! MESAJ AMENINȚĂTOR, ÎN AFARA PREVEDERILOR STATUTULUI, AL ANCMRR CENTRAL...

(...)
Cu alte ocazii unii membri ai comitetului filialei județului Olt au avut aprecieri negative la adresa conducerii asociației noastre (...)
Conducerea ANCMRR apreciază că manifestările existente demonstrează că unii membri ai filialei județene Olt și chiar o parte din conducerea acesteia nu înțeleg, sau nu vor să înțeleagă corect, modul de acțiune și măsurle întreprinse de conducerea ANCMRR (...).
Recomandăm conducerii filialei (Olt n.a.) să organizeze prelucrarea din nou , cu toți membrii, a statututlui asociației, subliniindu-se faptul că celor care încalcă prevedrile acestuia, le încetează calitatea de membru, iar dacă însăși filiala ( Olt n.a. ) nu le respectă, aceasta se situează în afara ANCMRR (...)




Sursa : date reținute de mine din recenta adresa înaintată de președintele ANCMRR, dl g-ral (r) MIHAI ILIESCU, președintelui ANCMRR-filiala județului Olt, cdor(rez) BUJOR VASILE, adresă prelucrată în adunarea săptămânală a filialei...

P.S. Ce o vrea să însemne formularea ,, celor care încalcă prevedrile acestuia, le încetează calitatea de membru, iar dacă însăși filiala nu le respectă, aceasta se situează în afara ANCMRR ,, ?!

Un comentariu:

  1. Domnii de la centru cu conceptii ramase in S.S.M.D.cred dupa 22 de ani de democratie asa cum este inca ea ca pot sa comande precum M.A.N. sa traseze sarcini si sa traga la raspundere pe cei care nu fac cum au dictat desi ordinile trimise nu au nici un temei legal.

    RăspundețiȘtergere