luni, 15 octombrie 2012

D-ALE POLITICII CA...RAC...ALENE !

Secretarul executiv al Organizatiei PSD Caracal, Ioan Lucian Bondrescu: „Din nou Florin Iordache pe Colegiul V - o mare greseala!” 
Se aproprie alegerile parlamentare din decembrie, iar lupta pentru fotoliile de senatori sau deputati este foarte apriga la Olt, mai ales pe Colegiul de Nord si Colegiul V – Caracal.

Aici actualii demnitari nu mai sunt favoritati nici de primarii din zona, nici de cetateni, dar mai cu seama nu mai sunt sustinuti de organizatiile politice locale, ce i-au pus pe functii. In cotinuare va prezentam un interviu cu secretarul executiv al Organizatiei PSD Caracal, Ioan Lucian Bondrescu, tot odata si consilier local, atat in vremea regimului Anghel, cat si in prezent.
.......................................................................................................
Pe Colegiul dumneavoastra, il aveti ca deputat din partea PSD pe Florin Iordache, in ce masura va ajutat in timpul campaniei electorale si cu ce ajutor s-a impus in localitatile din Colegiul V?
Florin Iordache este omul propriului interes. Nu a ajutat in niciun fel Organizatiile PSD din colegiul pe care il reprezinta. In campaniile electorale, Florin Iordache a sustinut candidatii altor formatiuni politice, cum ar fii PNL, UNPR si chiar PDL in decembrie 2009. Iordache s-a opus formarii USL-ului la Caracal, influentand conducerea PNL la nivel local si judetean.
 
Cu doua luni in urma, Organizatia PSD Caracal anunta ca i va retrage sprijinul politic deputatului Florin Iordache, iar de la centru se zvoneste ca toti parlamentarii PSD sa candideze in continuare pe colegiile pe care sunt si in prezent, cum comentati?
In ceeea ce priveste retragerea sprijinului politic a domnului Florin Iordache putem spune ca a avut de trei ori ridicata sustinerea politica din partea organizatiei PSD Caracal. Dupa ultima decizie de ridicare a sprijinului politic, domnia sa a declarat in presa nationala ca nu este membru al organizatiei PSD Caracal. O eventuala impunere de la centru a lui Florin Iordache pentru a candida pe Colegiul V sau pe oricare alt Colegiu din Olt ar fii o mare greseala. Respectand statutul PSD, candidatii pe colegiile judetene sunt propusi de catre Comitetul Executiv al Organizatiei Judetene si validati de Comitetul Executiv National, asadar validati nu impusi. 

Care este omul pe care v-ati baza la Caracal sa va reprezinte in Parlament?
Conducerea organizatiei judetene impreuna cu organizatiile PSD din localitatile arondate Colegiului V - Olt, vor gasi persoana care va castiga alegerile din decembrie 2012 si va reprezenta organizatia judeteana in parlamentul Romaniei. Primul loc pe tara obtinut in ultimile scrtutinuri electorale de catre  Organizatia judeteana PSD Olt  demonstreaza ca are membrii cu competente politice si profesionale ridicate ce pot reprezenta judetul nostru in Parlamentul Romaniei.

Ati fost consilier local si pe vremea lui Gheorghe Anghel si sunteti si acum, unde credeti ca a gresit batranul Anghel de a fost indepartat fara niciun regret de caracaleni?
Gheorghe Anghel a lasat Primariei Caracal o „gaura” de peste 470  miliarde lei vechi, un I.G.O. in faliment, un oras plin de gropi, scoli in frig, un oras in agonie. Gheorghe Anghel a aplicat la Caracal Legea „Anghel” nu legile statului roman.  A mers pana la a incerca, de doua ori, dizolvarea Consiliului Local, pentru a conduce dictatorial in folosul camarilei personale.

Oaia neagra a Administatiei Publice Locale Caracal este societatea I.G.O., cine considerati ca poarta vina si daca se mai poate face ceva?
Vina apartine conducerii SC I.G.O. SA, fostului primar Gheorghe Anghel si a deputatului Florin Iordache care au facut  ca numeroasele afaceri personale sa duca aceasta societate in isolventa. As aminti Restaurantul '48, echipa de fotbal precum si afacerea incheiata cu RAFO Onesti prin intermediul unei fime ce apartine familiei  „Parfum” din Caracal. Cei vinovati cu siguranta vor raspunde in fata legii.

Cat de mult trag caracalenii de pe urma situatiei de la I.G.O.?
Foarte mult! Actualul primar Eduard Ciocazanu in doua luni de mandat a reusit cu ajutorul Consiliului Judetean Olt si al Guvernului Romaniei sa achite datoria Primariei Caracal catre SC .I.G.O. SA  de peste 200 de miliarde lei vechi. La Caracal primarul Eduard Ciocazanu si Consiliul Local fac eforturi uriase pentru a asigura caldura in unitatile de invatamant incepand cu aceasta iarna, instaland centrale termice in toate gradinitele, scolile si liceele din Caracal. Acum cateva zile au inceput lucrarile de introducere canal si de reabilitare si modernizare carosabil si trotoar pe strazile Bistritei si Poporului. Actualul primar, Eduard Ciocazanu, pe care caracalenii l-au sustinut si ales, a demonstrat ca daca se vrea se poate!
  sursa :http://www.gazetaoltului.ro/gazeta-new/politica/secretarul-executiv-al-organizatiei-psd-caracal--ioan-lucian-bondrescu---din-nou-florin-iordache-pe-colegiul-v---o-mare-greseala---8635c971e6184bdb8d0f1870d1bc7e7e

PS Churchill ala spunea ca,, politica e la fel de excitanta ca si razboiul dar si periculoasa. In razboi poti fi ucis o singura data pe cand in politica, de mai multe ori,, ! Amuzant dar si crud. in acelasi timp. Care va sa zica, nu mai avem nicio sansa, fratilor !
Mama ei de randuiala, mama ei de  politica si de compromisuri...
Politicoooo  esti une prostituée !

4 comentarii:

  1. CHIAR NU SE GĂSESTE UN MILITAR SĂ FACĂ ORDINE ?!
    N-AM ZIS "FOST MILITAR" PENTRU CĂ SUNT DESTUI REZERVIȘTI. CAPABILI SĂ MARGINALIZEZE ȘLEAHTA DE PROFESORAȘI "PARAȘUTAȚI" ÎN POLITICĂ (ÎN LOC SĂ-ȘI VAZĂ DE CATALOAGELE LOR PLINE DE ȘPĂGI !!).

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem cativa militari in politica locala! Il mai tineti minte pe cercetasul Stefanescu ? E consiliel municipal !Un altul este un fost pilot de MIG , cdr Bujor!

    RăspundețiȘtergere
  3. OK ! Dar PORTAVIONUL "CARA-CALLE" e încă blocat în banchiza SLATINA.
    Cum deschide, unul mai citit gura și zice ROMANAȚI ... imediat sar cei EMANAȚI ... O escadrilă de multirol ar face cred ... puțină liniște !

    RăspundețiȘtergere