luni, 29 octombrie 2012

Romania, tara generalilor. 715 generali avansati de Basescu!

Nicio țară din lume, neimplicată în război nu are atâția generali ca România. Traian Băsescu a avansat la M.A.P.N. 478 de generali, la M.A.I. 137 de generali, la S.R.I. 68 de generali, la S.P.P. 32 de generali.
Aceste date nu sunt complete, Ministrul Apărării Naționale, domnul Corneliu Dobrițoiu a promis că va face o evaluare corectă în perioada următoare pentru a avea o statistică exactă.
Cât despre colonei ce să mai spunem? Oameni care nu au făcut armată s-au trezit peste noapte cu gradul de colonel, în timp ce militarii adevărați așteaptă ani buni avansarea binemeritată.
Ca la noi, la nimeni !

sursa http://www.albaiulianul.ro/index.php/senzational/item/1513-romania-tara-generalilor-715-generali-avansati-de-basescu.html

PS Iata cum, bazandu-se pe vanitatea unora, Băsescu a discreditat și gradul de general ! 
Chiar daca aceasta statistica nu e suficienta, nefacand vorbire daca e vorba de avansari de la gradul de colonel la cel de general, un lucru e cert: cifra reprezinta un indiciu clar ca presedintele a mituit, pentru a-i fi docili, peste 700 de cetateni, neonesti, in uniforma.Instelandu-i si vipuscandu-i...
Si asta in doar 9 ani !
Si va mai mirati de ce  campania de umilire a armatei nu a avut replica necesara din partea celor care ar fi trebuit sa nu permita NICIODATA asa ceva ?! Nu au avut nici macar  acea atitudine-raspuns de bun simt !?

Rusinicaaaaaaaa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu