miercuri, 3 octombrie 2012

NON EST PRINCEPS SUPRA LEGES, SED LEGES SUPRA PRINCIPEM !

Intr-una din ultimele zile de joi ale unui, aproape trecut, septembrie of 2012, navigand buimac de-a binelea, dupa o intalnire tovaraseasca incrancenata,la care am invatat, ingrozit, dupa destui ani de persoana publica asociata, cam ce si care sunt adunarile publice si cele mai putin publice, sau cat de usor se poate trata cu dosul, daca-ti pui mintea dea curmezisul,legea, pe cine credeti ca intalnesc ? Nu cred ca o sa ghiciti! Ei bine, pe una careia i s-ar spune office@ancmrr....ro !
Circula, periculos de singurica, usor abatuta, traind dezamagirea nerecunoasterii sale de catre proprietarul sau de drept, cel pentru care a si aparut, dealtfel, in lumea asta internauta.Zicea ea !

Mai sustine ca, desi e protejata de ,,foarte de sus, prin lege ,,, ar mai avea, totusi, cateva surioare, parasite si acestea, in aceeasi stare deplorabila si de deznadejde! Pe una dintre ele cica o chema chiar ,,presedinte@ ....,, Ce chestie ! Ce intamplare !

Acu, io nu stiu ce sa mai zic si ce sa fac, dup-atata bulversare ! Cred ca, pana la urma, o sa dau aci un anunt si, daca cineva e interesat, bine, daca nu, asta e! Nu ieseam noi, persoane fizice asociate, din criza doar cu asta ! Poate nici nu se vrea...


P.S. Mi-a impuiat capul cu o chestie: cica noi, cei care traim de-adevaratelea in ziua de azi (!) si nu altfel, d-aiurea, am fi dependenti de posta electronica ...
Mai mult, aceasta a declarat, cu o voce inceata, suava, starnindu-mi zambetul, ca se vrea posedata ! Imediat !Asa o fi , fratilor, ca prea parea sincera !
A, sa nu uit : zicea ceva despre o lege care o vizeaza si o protejeaza...Care lege, zice Dansa, adresa de e-mail, printre altele, apreciaza ca, utilizarea postei electronice, ar duce la reducerea cheltuielilor publice, combaterea birocraţiei bla-bla-bla.
Fiind marcat de aceaste dezvaluiri, nu am retinut ce lege ar fi cea care te obliga sa tii cont de comunicarile prin posta electronica, mai ales ca, spunea tot Dansa, adresa de e-mail mai sus, ca sanctiunile, in cazul in care n-o bagi in seama, sunt aceleasi ca si in cazul corespondentei scrise. Brr!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu