vineri, 26 octombrie 2012

PONTA, DESPRE PENSIILE REVIZUITE



-...“Există încă o problemă discutată în cadrul USL şi pe care o voi discuta la nivel guvernamental, cu ministerul de Finanţe şi ministerul Apărării: trebuie să putem să găsim o soluţie pentru pensiile militare, atât cele din sistemul ministerului Apărării, cât şi cele din celelate sisteme – sistemul de securitate naţională şi MAI”, a spus Ponta.

- “.....dacă se va identifica o soluţie şi în această privinţă, atunci înseamnă că Guvernul său a reuşit să îndrepte cea mai mare parte a lucrurilor nedrepte făcute de şeful statului, Traian Băsescu, şi Executivele creditate de acesta“.


-...“Dacă reuşim şi acest lucuru, înseamnă practic că am reuşit în aceste şase luni de guvernare să îndreptăm cea mai mare parte din lucrurile nedrepte făcute de către preşedintele Băsescu şi guvernele sale”, a spus Ponta.

Sa urmarim daca, in următoarele sale şedinţe  evident , pana in alegeri, Guvernul României va adopta  actul normativ care să prevadă revenirea pensiilor militare la cuantumul cel mai avantajos...

4 comentarii:

  1. Sa le dam timp pana la 31.12.2012.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inclin sa cred ca va fi solutionata favorabil...Dincolo de faptul ca dreptatea este, indiscutabil, de partea celor afectati neansemnand, drept urmare, ca se face vreo favoare, guvernantii se vor agata de orice ii poate mentine la putere...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu d-voasrea ( OG si legi cu aplicabilitate din 01.01.2013).

    RăspundețiȘtergere
  4. IN CONFORMITATE CU TEAPA TRASA DE GUVERNATII USL, CARE NU SE DEOSEBESC PREA MULT DE CEI DIN PDL, REPET "TEAPA" DEMAGOGICA DIN 13 IUNIE 2012, DEJA SUNTEM IN 11 MARTIE 2013 SI PENSIILE TOT TAIATE AU RAMAS. DECI AVEM PENSIILE EFECTIV TAIATE TIMP DE 4 LUNI IN GUVERNAREA PDL SI DE 11 LUNI IN GUVERNAREA USL, SI FARA ABSOLUT NICI O SPERANTA PRACTICA DE REVENIREA A CUANTUMULUI ILEGAL TAIAT , FAPT DEMONSTRAT SI DE RAPORTUL SPECIAL AL AVOCATULUI POPORULUI.
    SI CARE E PROBLEMA ?? CE SE IMPIEDICA GUVERNANTII ROMANI DE ASTFEL DE LUCRURI ??
    UNUL DIN CRITERIILE DE ACCEDERE IN SPATIUL SHENGEN ERA SI LEGITATILE DE SALARIZARE SI DE PENSIONARE ALE SISTEMULUI J.A.A.I., ADICA LEGILE JUSTITIEI, ARMATEI SI AFACERILOR INTERNE , DAR GUVERNANTII ROMANI SE ORACAIE DOAR LA STRAINI CA AR ATENTA LA LIBERTATEA ROMANILOR SI UITA SA RECUNOASCA "INCALCARILE TRATATELOR INTERNATIONALE DE CATRE ROMANI SI INCALCAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI SI DISCRIMINARE."

    RăspundețiȘtergere