marți, 2 octombrie 2012

MESAJ de 1 OCTOMBRIE Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice



În ziua de 01.octombrie 2012 s-a sărbătorit ziua internațională a persoanelor vârstnice . Cu acest prilej a avut loc o întâlnire cu primul ministru al Guvernului României. Fiind participant, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Național al Persoanelor Vârstnice , domnul general (r) prof.univ.dr. Mihai Iliescu a informat pe domnul prim-ministru cu privire la unele preocupări ale ANCMRR, ale cadrelor militare în rezervă și retragere în general, inclusiv cu privire la adoptarea noii legi a pensiilor militare de stat, insistând pe propunerile Asociației.

Cu acest prilej , doamna ILEANA CIUTAN , președintele Casei Naționale de Pensii Publice a adresat un mesaj pe care îl redăm mai jos:



MESAJ DE 1 OCTOMBRIE

Desemnată să reprezinte, an de an, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, data de 1 Octombrie se înscrie cu litere de aur în calendarul evenimentelor de suflet care ne prilejuiește aplecarea, cu mai multă căldura și multumire, asupra celor care ne sunt parinti și bunici, Intr-un anotimp care reprezintă atât de sugestiv vârsta a treia.

In plan european, Intregul an 2012 a stat sub semnul respectului și recunoștinței, fiind declarat ,,An European al Imbătrânirii Active și Solidarității Între Generații”, ca o expresie a aprecierii întregii societăți față de contribuția însemnată pe care cetățenii vârstnici au adus-o pentru dezvoltarea acesteia și a bucuriei de a vă avea ca modele de urmat.

Pentru tot ceea ce reprezentati pentru noi, conducerea Casei Nationale de Pensii Publice vă transmite cele mai alese ganduri de pretuire și vă asigură de eforturile continue pe care le depune pentru a deveni un sprijin solid și de încredere pentru dumneavoastră, cei care sunteți ăn prim -planul preocupărilor noastre.

La mulți ani cu multă sănătate!

Ileana CIUTAN

PREȘEDINTE CNPP

sursa :http://ancmrr.ro/mesaj-de-1-octombrie-ziua-internationala-a-persoanelor-varstnice/

PS : Asadar, intregul an 2012 a stat sub semnul respectului și recunoștinței, fiind declarat ,,An European al Imbătrânirii Active și Solidarității Între Generații”...

Hm ! Asadar, Romania nu e in aceeasi Europa cu ai de au lozincat precum mai sus...Atunci, noi astia din spatiul asta,mioritic, in ce Europa om fi, fratilor de nu ne stimam pensionarii, macar asa , de sanchi, ci-i umilim, care mai de care, la greu?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu