marți, 16 octombrie 2012

IATA PROPUNERILE DE ,,DUMNEZEI,, A PSD OLT !

Cu puţin timp în urmă s-a încheiat şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PSD Olt. Una stabilită încă de ieri a cărei temă principală a fost întocmirea listei cu propunerile pentru cei ce vor candida din partea USL Olt la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Pe Colegiul 1-Slatina- Camera Deputaţilor au fost făcute două propuneri: Daniel Bărbulescu propus de Darius Vâlcov şi Emil Moţ propus de Marius Oprescu.

Pe Colegiul 2- Scorniceşti – Camera Deputaţilor a fost propus deputatul Nicolae Stan de către Darius Vâlcov(n.n. dacă parlamentarii în funcţie vor fi acceptaţi la candidatură de Ponta, Vâlcov îşi va asuma propunerea ca pe un trofeu de pe urma căruia aşteaptă… recompensă, deşi este cunoscut faptul că cei ce poartă amprenta lui Vâlcov au fost… raşi!!!), s-a autopropus Ion Bozgă iar cea de-a treia propunere a venit din partea lui Gheorghiţă Brînaru, fostul viceprimar din Potcoava(n.n. care deşi nu este membru în BPJ a fost prezent în sală, tocmai pentru că avea sarcină de lucru!), în persoana lui Petre Idoraş.

Pe Colegiul 3- Piatra – Camera Deputaţilor au fost fost făcute două propuneri.: Marin Bobeş propus de preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu şi Andrei Iordache propus de Marius Oprescu.

Colegiul 4-Balş- Camera Deputaţilor nu este râvnit decât de subprefectul Virgil Delureanu, de altfel singura propunere făcută de primarul de la Oboga.

Pe Colegiul 5- Caracal- Camera Deputaţilor există două propuneri. Unul este Florin Iordache iar celălalt, propus de primarul Ciocăzanu (n.n la fel ca Brînaru nici Eduard Ciocăzanu nu este membru al BPJ al PSD Olt, dar a participat tot cu directivă de… propunere), adversar declarat al deputatului, este Dan Ciocan, consilierul judeţean.Colegiul 6-Drăgăneşti- Camera Deputaţilor a revenit liberalilor şi cel mai probabil candidatul va fi Gigel Ştirbu… cu voie de la Ioan Ciugulea.

Pe Colegiul 7- Corabia – Camera Deputaţilor e aceeaşi Mărie doar cu altă pălărie. Propunerea, singura pe acest colegiu, a fost făcută de primarul comunei Izbiceni iar candidatul este Alexandru Stănescu, fratele (n.n. nu fiul), preşedintelui PSD Olt, Paul Stănescu.



La Senat situaţia este mai mult decât clară. Sunt trei colegii şi tot atâtea autopropuneri. Colegiul 1- Senat s-a autopropus Darius Vâlcov, pe Colegiul 2 – Mihai Niţă iar pe Colegiul 3 rămâne Dan Şova.
Aceasta este lista cu propunerile organizaţiei PSD Olt cu care Paul Stănescu şi Darius Vâlcov sunt aşteptaţi astăzi, în jurul orelor 18.30, la Bucureşti, la şedinţa BPN al PSD pentru validare sau „ajustare”, ca să-l cităm pe Victor Ponta.

PS Nu va obositi sa numarati cate petece politice au sau ce mult bine au facut comunitatilor acesti, deocamdata , propusi...Pierdere de timp ! Sa asteptam raspunsul ,,centrului,, care ne va scoate din tulbureala asta si...ne va baga in alta !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu