vineri, 11 februarie 2011

ADUNAREA GENERALĂ ANUALĂ A MEMBRILOR FILIALEI OLT A A.N.C.M.R.R

În ziua de 10 febr 2011 , începând cu orele 10.30, la Cercul Militar Caracal, s-au desfășurat lucrările adunarii generale a membrilor filialei Olt a ANCMRR .
Obiectivele adunării au fost :
-Analiza activității desfășurate în ultimul an de Comitet și Biroul Permanent
-Analiza bilanţului contabil , dezbaterea si aprobarea măsurilor corespunzătoare pentru îmbunătăţirea muncii
- Stabilirea obiectivelor pentru următoarele 12 luni
- Aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli.

După prezentarea rapoartelor de activitate, dezbaterea și aprobarea acestora precum și a bilantului contabil, a obiectivelor pe următoarele 12 luni și a bugetului de venituri și cheltuieli, personalul participant la lucrări a trecut la dezbateri pe marginea situației dezonorante în care au fost aruncate de către guvernanți, cu acceptul, fără echivoc, al conducerii MApN precum și al membrilor Biroului Permanent Central al ANCMRR .
În cuvântul său , președintele ANCMRR-Olt, cdor (r) BUJOR VASILE, s-a delimitat de poziția membrilor Biroului Permanent Central al ANCMRR, calificând-o ca fiind una rigidă,duplicitară și, cel mai adesea, în totală disonanță cu interesul majorității membrilor filialei Olt a ANCMRR, implicit cu deviza asociației, PATRIE-ONOARE-DEMNITATE .
Cu aceeași ocazie acesta și-a exprimat surprinderea și dezacordul în legătură cu atitudinea belicoasă a președintelui ANCMRR, dl g-ral ILIESCU MIHAI, la adresa SCMD ( structură asociativă legal constituită, având filiale care , cel mai adesea, se confundă cu filialele ANCMRR-ului ).
Mesajul președintelui a fost susținut și de către ceilalți membri care au luat cuvântul , frustarea acestora fiind mai mult decît evidentă.

De semnalat și faptul, fără precedent, că, deși invitată, conducerea centrală a ANCMRR nu a fost prezentă la acestă adunare !?

zile mai bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu