miercuri, 23 februarie 2011

OG 107 din 2010, atacată în instanţă de pensionarii din Olt

A început acţiunea prin care Asociaţia "Pensionarul" Olt urmăreşte să anuleze efectele Ordonanţei 107 / 2010, prin care pensiile sunt micşorate cu 5,5 la sută în beneficiul fondului naţional de sănătate.
În 22 februarie, Asociaţia a depus la Tribunalul Olt primele 30 de dosare care urmează a fi analizate. "Cu totul sunt cam 190 de dosare. Acum am depus doar 30 dintre ele la cererea Tribunalului, care n-a acceptat să primească o singură dată mai mult de 30 de dosare", explică Florea Mitroi, preşedintele Asociaţiei.
Urmează ca Tribunalul să analizeze documentaţiile înregistrate, apoi să stabilească termenul de depunere a următoarelor 30 de dosare.
"Vom înainta în acest fel până când vom depune toate dosarele deţinute la sediul Asociaţiei. Noi sperăm că noul termen ne va fi comunicat în câteva zile", completează Florea Mitroi.

Procesul intentat de Asociaţia "Pensionarul" Olt face parte dintr-o campanie naţională de luptă declanşată la începutul lunii în curs împotriva OG 107. "După ştiinţa mea, mişcarea se derulează în momentul de faţă, concomitent, în toate judeţele şi este consecinţa unei decizii adoptate la nivel naţional de federaţia de care aparţinem", adaugă Florea Mitroi.

sursa:http://www.gdo.ro/A
ctualitate/2011 02-23/OG+107+din+2010%2C+atacata+in+instanta+de+pensionarii+din+Olt


PS Noi am auzit de chestia asta ? Si nu facem nimic ?!

zile mai bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu