sâmbătă, 19 februarie 2011

O fi de bine ? Deputatul Iordache vrea averile sindicaliştilor la secret

Demnitarul social-democrat Florin Iordache a declarat astăzi la Realitatea TV că afişarea averilor liderilor de sindicat reprezintă o formă de presiune exercitată asupra acestora de reprezentanţii Puterii. ,,Nicăieri în Europa averile liderilor de sindicat nu sunt publice. Liderii de sindicat nu gestionează precum angajaţii statului fonduri publice ci fonduri private”, a declarat deputatul social-democrat Florin Iordache, vicepreşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. Demnitarul a anunţat initierea unui act normativ prin care averile sindicaliştilor să fie trecute la secret .

PS Așa o fi don Florică-deputatu, numai că acolo mai e și nițel respect față de lege , față de contribuabil, față de sindicalist, față de părinți , față de el însuși !Păi la noi e vreodată așa don Florică ?
Așadar, încă o posibilă gașcă plasată dincolo de ghearele legii... Ș-atunci ,legea asta vitează a noastră, pe cine draku să mai scarmene fraților ? P-ăla NU că-i parlamentar, p-ăla NU c-ăi din justiție, p-ăla NU căi ministru, p-ăla NU că-i din marele arc guvernamental...Parc-ăți vine să-ți bagi piciorul în ea de lege !

zile mai bune !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu