luni, 7 februarie 2011

Campania de discreditare a SCMD si cantecul de lebada al UNPR. Raspuns la scrisoarea Gl. mr. (r) Zapor

Urmare a poziției deputatului N.Mircovici de susținere a celui care a criticat activitatea sindicatului , gen (r) Zapor( Nu am nici un motiv sa ma indoiesc de probitatea morala si profesionala a lui Nelu Zapor,dimpotriva.Eu ca om angajat politic nu ma pot inregimenta in sindicat dar ma lupt din tot sufletul pentru drepturile militarilor corecti si demni,reprezentati din pacate de o figura nespecifica,poate chiar bufonica.
Cu regret pentru ceea ce traim imi exprim toata consideratia fata de Gl.Zapor Ioan si i-i doresc multa sanatate.
Deputat N.Mircovici )
,
precum si faptului că am preluat și publicat recent, pe site-ul nostru, acuzele d-lui Zapor, am primit din partea SCMD următoarele :
,, Nici noi, cei care am muncit si muncim 24/24 de ore pentru a dezvolta acest sindicat, nu avem comentarii despre probitatea profsionala a dl Gl Zapor, in schimb avem mari indoieli referitoare la probitatea morala a domniei sale.
Va spun ca unul care stie cam tot ce misca prin acest sindicat.
Va rugam respectuos sa cititi raspunsul la misiva dl Gl. Zapor, postat la adresa:
http://ziarulscmd.blogspot.com/2011/02/campania-de-discreditare-scmd-si.html .
Daca aceasta campanie impotriva SCMD nu se termina aici, unii din anturajul dumneavoastra s-ar putea sa regrete amarnic aceasta necugetare de a incerca acapararea SCMD.
Figura asta ""nespecifica, chiar bufonica"" a facut SCMD-ul si poate da lectii de civism si de patriotism multora dintre noi, ""militarii pur-sange""...

Va doresc toate cele bune!

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE ,,

Iată materialul-răspuns :


,,Stimati sindicalisti militari,
Asistam in aceste zile la ultimele spasme ale unei lungi campanii de dezintegrare a SCMD – singurul sindicat al cadrelor militare si politistilor in rezerva din Romania, sindicat care a inceput sa dea frisoane Puterii politice.

In mod evident, SCMD incomodeaza teribil de mult Puterea pentru ca nu a avut si nu are retineri in a arata marsaviile si escrocheriile la care se dedau cei ajunsi in fruntea tarii:
· Un Presedinte care-si promoveaza amanta in fruntea tarii si care dicteaza Primului ministru;
· Un Presedinte care-si promoveaza fiica agramata si fara experienta in ale politicii, sa reprezinte tara in Parlamentul European;
· Un Presedinte care naseste interlopi si care zi de zi nu pierde nici o ocazie de a invrajbi categoriile sociale intre ele, pentru ca el si sleahta lui sa se perpetueze la Putere;
· Un Presedinte care afirma pe postul national de televiziune ca este normal ca un subofiter sa aiba salariu si pensie mai mare decat un colonel sau un general, pentru ca subofiterii sunt la baza Armatei;
· Un Prim ministru care calca in picioare legile tarii si care numeste in fruntea ministerelor incompetenti, ba chiar fosti repetenti scolari;
· Un Prim ministru care a reusit performanta de a mentine Romania in criza economica, in timp ce toate statele europene au depasit-o;
· Un ministru al Apararii a carui ascensiune politica si militara face sa roseasca obrazul oricarui om cinstit si care, in fruntea Armatei, are drept preocupare de capatai infiintarea unui partid – UNPR, partid format din tradatori si traseisti politici care-si vand cinstea si Tara pentru un os aruncat de catre lacheii Puterii.

Gabriel Oprea, acest individ fara onoare si fara cuvant, care nu da doi bani pe valorile si traditiile Armatei, a ajuns sa folosesca structurile acesteia, ba chiar si ceremoniile militare, fara nici o jena si fara nici o teama, ca mijloace de promovare a formatiuni politice intitulata pompos UNPR.

Caci ce altceva poate sa insemne prezenta primarului Ontanu, care imparte medalii membrilor de familie ale eroilor militari cazuti departe de tara? (Vedeti filmul aici).

Ce altceva poate sa insemne traficul cu gradele militare, vizitele propagandistice in judete, pe banii Armatei, toate iesirile sale prin care incearca sa demonstreze ca prin elaborarea legii de reclaculare a pensiilor militare face un enorm bine Armatei si rezevistilor sai?

Cel mai recent episod al activitatii de partid si de stat a ministrului Oprea este folosirea site-ului oficial de Internet al MApN ca tribuna de propagare in randul ofiterilor Armatei a unor articole denigratoare la adresa SCMD.

Astfel, la rubrica “”Revista presei””, o rubrica la care au acces toate cadrele militare, pe baza de parola, site-ul MApN gazduieste doua articole imunde, pline de ura si venin la adresa SCMD, preluate din doua obscure surse (vedeti cele doua articole si sursele lor aici).

Iata cum ni se dezvaluie clar CINE a comandat si CINE sustine aceasta campanie de dezintegrare a SCMD, avand ca subiect banul. Nu este de mirare ca Oprea si ciracii sai au mizat totul pe aceasta campanie, pentru ca oamenii de acest gen nu concep ca pe aceasta lume mai sunt si semeni care, chiar aflandu-se in mijlocul unei gramezi de bani, nu concep sa-si insuseasca nemeritat si nelegal nici macar un leu.

Din nefericire pentru domnul Oprea si ciracii sai, membrii nucleului fondator al SCMD si cei ai Birourilor Operative din teritoriu nu au furat nici macar un leu din banii cotizantilor. Dimpotriva, de cele mai multe ori, acestia si-au folosit bunurile personale – masini, calculatoare, telefoane, spatii de lucru, etc – in slujba sindicatului, facand astfel posibil, ca numai intr-un an de zile, SCMD sa evolueze de la 21 de membri fondatori si o foie de hartie drept zestre, la o institutie de anvergura nationala cu peste 14.000 de mebri.

Nu neg faptul ca s-au facut, in opinia mea, si cheltuieli care puteau fi evitate. In calitate de sef al Secretariatului, cunosc cam tot ceea ce s-a facut si s-a realizat in cadrul SCMD. Marturisesc ca, pana acum, nu am avut timpul necesar pentru a citi raportul echipei de vericare economico-financiara, care si-a incheiat recent activitatea, acesta fiind prins intr-un volum consistent de circa 250 de file. Va asigur insa ca voi face tot ceea ce-mi va sta in putinta pentru a va aduce la cunostinta toate problemele relevate de aceasta comisie, ba chiar o voi completa, daca voi constata ca anumite fapte au fost omise.

Desigur, pentru spectatorii din afara ringului este usor sa ne acuze ca nu am avut proceduri de lucru financiare, formulare, aprobari scrise, etc, ca nu am organizat licitatii pentru diverse achizitii si cate altele, uitand ca practic am plecat de la “O” si ca nu poti sa le ai pe toate, dintr-o data.

Usor ar fi fost si mai ieftin, daca, de la bun inceput SCMD ar fi avut un autoturism propriu si atunci nu ar mai fi fost discutii pe marginea achizitiilor de carburant, cauciucuri, reparatii, etc. Dar aveam pe atunci banii necesari?
Acum, SCMD poate sa-si cumpere nu una ci mai multe masini si, cu siguranta, se va realiza acest lucru.

Usor ar fi fost si mai ieftin ca SCMD sa fi avut propria sa retea de telefonie. Dar aveam pe atunci banii necesari?
Acum SCMD isi poate permite o retea proprie si o va avea in curand.

Usor ar fi fost si mai ieftin ca SCMD sa aiba de la bun inceput un compartiment financiar in care sa lucreze mai multi oameni, specialisti in domeniu si care sa fi elaborat rapid proceduri, norme, sa fi facut achizitiile dupa carte si care sa fi urmarit fiecare leu cheltuit. Dar aveam pe atunci banii necesari salarizarii acestora?
Acum SCMD isi permite sa plateasca 4 specialisti financiari care sa gestioneze fara cusur banii sindicalistilor.

Concluzia este ca SCMD s-a dezvoltat in ritm rapid si ca se perfectioneaza din zi in zi si ca, in timp ce unii camarazi lucreaza dedicati cu totul cauzei sindicatului, avem din pacate printre noi, rezervistii militari, destui oameni lipsiti de minte, lipsiti de caracter, egoisti, marginiti, chiar ticalosi, care nu ar ezita sa ne injunghie pe la spate, numai pentru a-si mai agata la epoleti o tresa in plus sau pentru a primi cativa arginti.

Sa-i lasam in plata Domnului pe acesti oameni bolnavi mintal, pe cei vanduti Puterii sau pe cei santajati de clica de la Putere (de pilda, pe cei care au fii sau fiice angajati in MApN, MAI, etc.). Pe ultimii chiar ii inteleg si-i compatimesc.

O dovada ca majoritatea rezervistilor militari este constituita din oameni corecti, cinstiti, cu mintea ascutita, o reprezinta si faptul ca, dupa atatea si atatea straduinte in a-i atrage in noul sau partid, folosind toate metodele posibile, ministrul Oprea constata ca UNPR este doar o forma fara continut. Sediile partidului sunt goale si nici semne incurajatoare nu sunt pentru viitorul acestui partid.

Si atunci, ce si-a zis, dl Oprea si sfatuitorii sai: daca destramam SCMD, toti rezervistii militari vor da navala in noul partid, pentru ca, nu-i asa, doar si el lupta din greu pentru cauza militarilor...

Asa a inceput campania de discreditare a SCMD, in octombrie anul trecut. Am stiut, inca de pe atunci, ca este orchestrata de catre acest individ, dar am asteptat, rabdatori, sa vedem unde duc itele. Acum le vedem pentru ca tocmai s-au dat in vileag, prin promovarea pe site-ul oficial al MapN a mizeriilor administrate cu sarg de catre autodeclaratii “prieteni” si sfatuitori ai sindicalistilor militari – Neacsu, Burcu, Zapor si alti cativa “patrioti”.

Domnule Oprea, domnilor Neacsu, Burcu, Zapor, si alti cativa din umbra, insultati inteligenta militarilor!...

Cu stima pentru toti militarii onesti ai Romaniei,

Lt. Col. (r) Dumitru Rinciog
Coordonator al Secretariatului SCMD ,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu